Opdrachten

Ben je zzp'er en op zoek naar een opdracht? Kijk dan op www.freelance.nl waar wij een belangrijk deel van onze opdrachten op plaatsen. Wij zien jouw reactie dan graag via www.freelance.nl tegemoet waar wij op dagelijkse basis de reacties behandelen.


MRE Consultancy bemiddelt bij de inzet van professionals voor met name tijdelijke opdrachten. Zowel freelancers, zzp’ers, zelfstandigen als intermediairs kunnen bij ons terecht voor projecten en interim opdrachten bij de overheid. Wij werken samen met professionals die opdrachten als ondernemer of zelfstandige wensen uit te voeren en beschikken over een registratie bij de kamer van koophandel. MRE Consultancy staat voor een heldere en transparante manier van zaken doen waarin afspraken gedurende het proces schriftelijk worden vastgelegd zonder onverwachte verrassingen.


Voor de samenwerking metzzp'ers maken wij gebruik van door de VNG en de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten.Daarnaast hechte wij aan een transparante en heldere manier van zakendoen enkomt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.